Psychologen

PSYCHOLOGEN

Liesbeth Citroen

Liesbeth Citroen is BIG geregistreerd -psychotherapeut en GZ -psycholoog met specialisatie klinische psychologie.
Daarnaast is zij geregistreerd cognitief gedragstherapeut.
Zij is werkzaam zowel in de Specialistische GGZ als in de Basis GGZ.
Zij heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
Zij behandelt individueel volwassenen en jong volwassenen.
Haar specialisme is podiumangst. Na diverse publicaties heeft zij ruime ervaring op dit gebied.

Kwaliteitsstatuut Liesbeth Citroen


Diana Elens

Diana Elens is BIG geregistreerd psychotherapeut en GZ-psycholoog, werkzaam zowel in de Specialistische GGZ als in de Basis GGZ.
Opleiding: Klinische pedagogiek, RUU en Gezinsleer/Orthopedagogiek, UVA.
Postdoctorale opleiding RINO Amsterdam, psycho-analytische psychotherapie en systeemtherapie.
Werkervaring: diverse instellingen kinder- en jeugdpsychiatrie in de functie van diagnosticus, ouderbegeleider en systeemtherapeut. Systeemtherapeut in dagkliniek voor cliënten met eetstoornissen. Sinds 20 jaar werkzaam in vrijgevestigde praktijk(en).
Doelgroep: individueel volwassenen, jong volwassenen, (echt)paren, gezinnen en ouderen. Adolescenten in gezinsverband.

Kwaliteitsstatuut Diana Elens


Hanneke van Rijn

Hanneke van Rijn is B.I.G.-geregistreerd GZ-/en Klinisch Psycholoog en EMDR_Practitioner.
Zij is gespecialiseerd in de behandeling van P.T.S.S. en traumagerelateerde (angst-en paniek) klachten.
Zij behandelt zowel volwassenen als kinderen (indien noodzakelijk ook in de engelse en spaanse taal)
Zij heeft jarenlang ervaring op dit gebied.
Zij heeft, op eigen verzoek, geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars ; desondanks wordt een ruim deel van de behandelingskosten bij volwassenen vergoed door de zorgverzekeraar.
Voor verdere informatie met betrekking tot vergoeding van behandeling bij mevrouw van Rijn, zie hier: vergoeding clienten 2018 Hanneke van Rijn

Kwaliteitsstatuut Hanneke van Rijn


Jacqueline Vanstaen

Jacqueline Vanstaen is BIG-geregistreerd GZ-/Klinisch psycholoog en Psychotherapeut. Daarnaast is zij geregistreerd als EMDR-therapeut. Haar praktijk richt zich op de behandeling van kinderen tot 18 jaar en jong volwassenen, zowel in de Basis GGZ als in de Specialistische GGZ.
Opleiding: Universitaire studie Ontwikkelingpsychologie, tevens propedeuse Orthopedagogiek. Postdoctorale opleiding tot Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog aan de RINO Utrecht. Zij werkt vanuit meerdere therapeutische invalshoeken ( o.a. psychoanalytische psychotherapie, systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, groepstherapie).
Werkervaring: naast de vrijgevestigde praktijk gedurende 20 jaar gewerkt in een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Sinds 2011 volledig werkzaam als vrijgevestigde binnen de Comeniuspraktijk.
In onze praktijk heeft mevrouw Vanstaen voor de jeugd contracten afgesloten met diverse gemeenten, voor verdere informatie , zie verwijzing en vergoedingen kinderen.

Kwaliteitsstatuut Jacqueline Vanstaen


Joke Chrispijn

Joke Chrispijn is BIG geregistreerd GZ Psycholoog - Psychotherapeut, systeemtherapeut en opgeleid voor het behandelen van -complexe- trauma’s.
Zij is werkzaam in zowel de specialistische als basis ggz.
Zij werkt deels contractvrij en zal vanaf 1-1-2018 bij een aantal zorgverzekeraars contracten afsluiten.
Zij behandelt individuele volwassenen en jongvolwassenen vanaf ca. 20 jaar, vanuit een psychodynamisch en cognitief gedragstherapeutisch (CGT) perspectief, ook behandelt ze PTSS problematiek met EMDR.
Sinds september 2017 aangesloten als psychotherapeut bij de Comeniuspraktijk. Voorheen (en deels) werkzaam bij een forensische polikliniek, meer dan 10 jaar ervaring bij een RIAGG. Ze werkte vijf jaar bij een groepspraktijk voor psychotherapie in Amsterdam. Zij is begonnen op de afdeling psychiatrie van het AMC; en de meeste ervaring opgedaan bij de psycho-therapeutische dagbehandeling.

Kwaliteitsstatuut Joke Chrispijn