Psychologen

PSYCHOLOGEN

Liesbeth Citroen

Liesbeth Citroen is BIG geregistreerd GZ psycholoog / psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut.
Zij is werkzaam zowel in de specialistische GGZ als in de basis GGZ en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Zij behandelt individueel volwassenen en jong volwassenen.
Haar specialisme is podiumangst. Na diverse publicaties heeft zij ruime ervaring op dit gebied.

https://ctrlfocus.deonlinevos.nl

Kwaliteitsstatuut L. Citroen 2022Jacqueline Vanstaen

Jacqueline Vanstaen is BIG geregistreerd GZ  klinisch psycholoog, psychotherapeut en EMDR therapeut. Haar praktijk richt zich op de behandeling van kinderen tot 18 jaar en jong volwassenen, zowel in de basis GGZ als in de specialistische GGZ.
Opleiding: Universitaire studie Ontwikkelingpsychologie, tevens propedeuse Orthopedagogiek. Postdoctorale opleiding tot Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog aan de RINO Utrecht. Zij werkt vanuit meerdere therapeutische invalshoeken ( o.a. psychoanalytische psychotherapie, systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, groepstherapie).
Werkervaring: naast de vrijgevestigde praktijk gedurende 20 jaar gewerkt in een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Sinds 2011 volledig werkzaam als vrijgevestigde binnen de Comeniuspraktijk.
In onze praktijk heeft Jacqueline Vanstaen voor de jeugd contracten afgesloten met diverse gemeenten, voor verdere informatie , zie verwijzing en vergoedingen kinderen. Voor 18+ heeft zij contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten met uitzondering van Caresq.

Kwaliteitsstatuut J. Vanstaen 2022


Joke Chrispijn

Joke Chrispijn is BIG geregistreerd GZ psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut en EMDR therapeut. Zij is werkzaam in zowel de specialistische als basis ggz.
Zij heeft contracten met alle zorgverzekeraars en werkt op woensdag en donderdag bij de Comeniuspraktijk.
Zij behandelt individuele volwassenen en jongvolwassenen vanaf ca. 20 jaar, vanuit een psychodynamisch en cognitief gedragstherapeutisch (CGT) perspectief, ook behandelt ze PTSS problematiek met EMDR.
Sinds september 2017 aangesloten als psychotherapeut bij de Comeniuspraktijk. Haar werkervaring bestaat uit > 20 jaar ambulant werken binnen de specialistische GGZ en is daar thans gedeeltelijk nog werkzaam. Ze werkte vijf jaar bij een groepspraktijk voor psychotherapie in Amsterdam. Zij is begonnen op de afdeling psychiatrie van het AMC; en de meeste ervaring opgedaan bij de psycho-therapeutische dagbehandeling.

Kwaliteitsstatuut J. Chrispijn 2022


Saskia de Waal
Saskia de Waal is BIG geregistreerd  GZ psycholoog, Infant Mental Health (IMH) specialist en EMDR therapeut. Zij specialiseert zich in de behandeling (Basis GGZ) van baby's, peuters en kleuters (0-6 jaar) en hun ouders/verzorgers met vragen over de opvoeding of ontwikkeling. Klachten kunnen bijvoorbeeld gaan over eten, slapen, overmatig huilen, druk of juist teruggetrokken gedrag, angsten of trauma. Ook (aanstaande) ouders met klachten rondom zwangerschap en/of het ouderschap kunnen zich aanmelden.  Zij werkt zo veel mogelijk met ouders en kind samen, vanuit de visie dat de band tussen hen centraal staat. Deze ouder-kind relatie is de ingang om samen te kijken wat er speelt (diagnostiek) en om verandering te bereiken (behandeling). De hulpvraag van de ouders is daarbij leidend. Behandelmogelijkheden: ouder-kind behandeling, oudergesprekken, traumabehandeling, mindfulness (mindful met je baby). Opleiding: studie Orthopedagogiek (Universiteit Utrecht), Postdoctorale opleiding tot GZ  psycholoog en opleiding tot IMH specialist aan de RINO Utrecht. Werkervaring: gedurende 15 jaar werkzaam in instellingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Naast de werkzaamheden voor de Comeniuspraktijk, werkt Saskia in een IMH- team binnen de specialistische GGZ. In onze praktijk heeft Saskia de Waal voor de jeugd contracten afgesloten met diverse gemeenten. Kwaliteitsstatuut S. de Waal 2022

Anne Sanders

Anne Sanders is BIG geregistreerd GZ psycholoog, psychotherapeut, groepstherapeut en EMDR therapeut. Haar praktijk richt zich op de behandeling van jong volwassenen en volwassenen vanaf 18 jaar in zowel de specialistische GGZ als de basis GGZ.

Opleiding: Universitaire studie Klinische Psychologie Universiteit Utrecht, Postdoctorale opleiding tot GZ Psycholoog, Postdoctorale opleiding tot Integratieve Psychotherapeut aan de RINO Utrecht. Zij werkt vanuit meerdere therapeutische invalshoeken ( o.a. psychodynamische psychotherapie, systeemtherapie/partnerrelatie therapie, cognitieve gedragstherapie, groepstherapie). Ook behandelt ze PTSS problematiek met EMDR.

Werkervaring: naast de vrijgevestigde praktijk gedurende 20 jaar gewerkt in verschillende grote GGZ instellingen (afdelingen Jong Volwassenen en Volwassenen) als behandelaar en leidinggevende. Vanaf mei 2021 volledig werkzaam als vrijgevestigde binnen de Comeniuspraktijk.

In onze praktijk heeft Anne Sanders voor 2021 nog geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars, desondanks wordt een ruim deel van de behandelingskosten bij volwassenen vergoed door de zorgverzekeraar. Bij een restitutiepolis wordt 100% vergoed.

Kwaliteitsstatuut A. Sanders 2022

 


Sacha Willems

Sacha Willems is BIG geregistreerd psychotherapeut, GZ-psycholoog, tevens groepstherapeut. Haar praktijk richt zich op de behandeling van volwassenen vanaf 18 jaar in de specialistische GGZ.

Opleiding: Universitaire studie Klinische Psychologie Universiteit Utrecht, Postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog, Postdoctorale opleiding tot psychotherapeut aan de RINO Utrecht. Ze maakt gebruik van meerdere vormen van psychotherapie (o.a. psychodynamische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, groepspsychotherapie), waarbij methoden uit verschillende therapievormen worden geïntegreerd. Hierbij speelt aandacht voor emoties en gevoelens een centrale rol.

Werkervaring: Naast de vrijgevestigde praktijk in Utrecht (Sacha Willems Psychotherapie) gedurende 18 jaar gewerkt in een grote GGZ-instelling (afdelingen stemmings- en angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen) als psychotherapeut en GZ-psycholoog, o.a. met schematherapie, interpersoonlijke psychotherapie, affect fobie therapie en dialectische gedragstherapie. Vanaf september 2021 werkzaam als vrijgevestigde binnen de Comeniuspraktijk in Naarden.

In onze praktijk heeft Sacha Willems voor 2021 nog geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars, desondanks wordt een ruim deel van de behandelingskosten bij volwassenen vergoed door de zorgverzekeraar. Bij een restitutiepolis wordt 100% vergoed.

Kwaliteitsstatuut S. Willems 2022

 

 

Valentijn Bon

Valentijn Bon is psychiater (BIG-nummer: 29916488501) en naast zijn werkzaamheden voor een GGz Instelling, is hij als vrijgevestigde verbonden aan de Comeniuspraktijk.

Vanuit de Comeniuspraktijk behandelt hij (jong)volwassenen met een psychiatrische stoornis.
Hij is beschikbaar als consulten voor patiënten die in behandeling zijn bij de psychologen/psychotherapeuten van de Comeniuspraktijk. Daarnaast is hij beschikbaar voor patiënten die rechtstreeks door de huisarts worden verwezen voor psychiatrische behandeling (SGGZ).
Opleiding: Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Nadien opleiding tot medisch specialist bij Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem. Naast diagnostiek en farmacotherapie, werkt hij psychotherapeutisch (psychodynamisch, cognitief gedragstherapeutisch, groepstherapie en EMDR).
Werkervaring: sinds april 2018 is hij werkzaam als psychiater bij verschillende grote GGz instellingen. Daar heeft hij voornamelijk gewerkt binnen de acute psychiatrie (crisisdienst, IHT, HIC) en verder binnen het behandelprogramma Jong Volwassenen. Sinds september 2021 werkt hij als vrijgevestigde voor de Comeniuspraktijk.
In onze praktijk heeft Valentijn Bon voor 2021 nog geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars, desondanks wordt een ruim deel van de behandelingskosten bij volwassen vergoed door de zorgverzekeraar. Bij een restitutiepolis wordt 100% vergoed.